Fotokaart maken en versturen

Je staat in de winkel bij het rek met kaarten. Je zoekt een originele kaart voor jouw vader omdat hij binnenkort jarig is. En dan bedenk je je dat alle kaarten op elkaar lijken en ze eigenlijk allemaal heel saai zijn.

Teleurgesteld ga je naar huis. Hoe zorg je ervoor dat jouw kaart er straks uitspringt. De oplossing hiervoor is het maken van een fotokaart!

Een fotokaart maken en versturen via internet

Internet is de ideale plek om jouw fotokaart te maken en versturen. Er zijn verschillende websites waarop je dit kunt doen. Je kunt denken aan Greetz en Kaartwereld, maar er zijn nog vele websites te vinden die dit ook aanbieden. Met het maken van een fotokaart weet je in ieder geval zeker dat jij een unieke kaart hebt, die zeker in de smaak zal vallen.

In simpele stappen een fotokaart maken en versturen

Fotokaarten maken en versturenDe manier waarop je een fotokaart maakt en verstuurt is op de meeste websites ongeveer gelijk. Je begint uiteraard met het selecteren van de vorm van de kaart. Daarna kies je een of meerdere foto’s en plaatst deze op het canvas.

Eventueel kun je de rand van de kaart nog versieren. Op de foto plaats je een leuke tekst. Aan de binnenkant van de kaart kun je nog een tekst plaatsen om de ontvanger nog iets te vertellen. Daarna ben je klaar en kun je de kaart versturen. Zeker weten dat de ontvanger deze kaart het mooist zal vinden!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail