Greetz Kaarten

Bij Greetz Kaarten kun je kaarten online gemakkelijk bestellen en per post laten versturen. Greetz heeft kaarten in alle soorten en maten. Je kunt er terecht voor verjaardagskaarten, geboortekaarten, uitnodigingen, beterschapskaarten, vriendschapskaartjes, bedank kaartjes en veel meer.

greetzgrAlle kaarten zijn naar eigen wens in te vullen en te veranderen. Vind je het leuker om een eigen foto toe te voegen om het nog persoonlijker te maken dan is dat ook mogelijk bij Greetz. Je kunt ook een kaart met kado sturen. Zo krijgt de ontvanger bijvoorbeeld een bloemetje, knuffel, wijn of ballon bij de kaart die je uitgezocht hebt.

Voordelen van Greetz Kaarten versturen

  • Keuze uit meer dan 7000 kaarten in allerlei categorien
  • Greetz is 2 keer gekozen tot winnaar van de consumenten test
  • Beste getest door Kassa en winnaar van een thuiswinkelaward
  • Ook officiele collecties kaarten van bijvoorbeeld : Blond Amsterdam, Woezel en Pip, Tsjip, Janneke Brinkman, Huggybird en veel meer

Klik hier om je eigen Greetz kaarten te maken en versturen

Kortingen en acties als member bij Greetz kaarten

Je kunt bij Greetz kaarten ook gratis member worden. Je kunt dan gebruik maken van vele voordelen. Je krijgt direct een postzegel kado, je kunt met kaarten versturen sparen voor gratis kaarten. Met de  verjaardagskalender vergeet je nooit meer een verjaardag, vul de data in en je krijgt automatisch een bericht als er iemand jarig is.

Hoe wordt jouw kaart gemaakt en verstuurd bij Greetz?

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe jouw kaarten worden gemaakt? Wat gebeurt er achter de schermen als jij binnen 4 stappen je wenskaart hebt gemaakt? Dit filmpje geeft je een uniek kijkje in de keuken op het kantoor en in de drukkerij van Greetz: hoe wordt de kaart gedrukt, hoe wordt de kaart gevouwen, wie plakt er een postzegel op de kaart en nog veel meer…

Summary
Review Date
Reviewed Item
Greetz
Author Rating
51star1star1star1star1star
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail