HEMA Kaarten

Bij de HEMA Kaarten kun je heel gemakkelijk je eigen wenskaarten maken. Kies een van de HEMA ontwerpen uit het rek of gebruik originele foto’s. Je kunt de kaarten helemaal naar eigen inzicht opmaken. Je kunt bij HEMA kaarten voor kiezen een setje kaarten te laten maken en die op te halen bij een filiaal, maar je kunt ook direct een wenskaart laten versturen.

Wil je nog even snel een kaartje sturen voor de verjaardag van je nicht of de huwelijksdag van je ouders. Of misschien wil je iemand even succes wensen of een hart onder de riem steken. Stuur dan snel een wenskaart via HEMA.

Maak een leuk wenskaartje, voeg een persoonlijke tekst toe en zij doen het voor je op de bus, dus geen gedoe met postzegels en naar de brievenbus. Makkelijker kan Hema het niet maken. Je kunt veilig betalen via iDeal. De kaartenservice rangschikt kaarten op categorie en bied standaard wenskaarten in categorieën als geboorte, trouwen en ook oor special gelegenheden als communie.

De HEMA bied ook kaarten voor Kerst en Nieuwjaar en voor bijvoorbeeld verhuizingen en uitnodigingen. Als onderdeel van de wenskaarten service biedt de HEMA ook menukaarten aan die niet per se verzonden hoeven te worden, maar die u ook thuis kunt ontvangen.

Zelf kaarten ontwerpen bij HEMA kaarten

Hema KaartenBij de HEMA kunnen klanten ook zelf kaarten ontwerpen. De ontwerptool heeft een grote reeks achtergronden, randen en clipart om mee te beginnen. Handig is dat al deze elementen gerangschikt zijn per onderwerp, zodat het niet oneindig zoeken naar een passende afbeelding of achtergrond is.

Klik hier om je HEMA kaarten online te ontwerpen en bestellen

Belangrijk onderdeel is natuurlijk het kunnen toevoegen van de eigen foto’s en dit gaat heel simpel met de online ontwerptool. De foto’s kunnen ook nog aangepast worden na het uploaden in de webtool door in te zoomen, te spiegelen of te kantelen of de transparantie te veranderen.

Leuk is dat zowel binnen als buitenkant van de kaart bewerkt kan worden inclusief foto’s, op deze manier is de kaart is echt tot het uiterste naar eigen smaak vorm te geven.

De voordelen van de HEMA Kaarten Service

Naast het verzenden van een kaartje dat de HEMA direct op de bus doet (voor 18:00 uur is die dag op de bus), is het ook mogelijk om zelf kaarten te ontwerpen en deze dan thuis te schrijven. Tegen betaling van bezorgkosten kunnen deze dan thuis bezorgd worden of ze kunnen zonder deze bezorgkosten gratis bij het dichtstbijzijnde HEMA-filiaal worden opgehaald.

Het betalen van de kaarten kan via creditcard en internetservice PayPal en natuurlijk via iDeal, het online betalingssysteem dat aansluit op het internetbankieren van de Nederlandse banken.

Welke soorten kaartjes kun je maken of versturen bij de HEMA?

Summary
Review Date
Reviewed Item
HEMA Kaarten
Author Rating
41star1star1star1stargray
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail