Verhuiskaarten maken en versturen

Gemiddeld verhuizen Nederlanders elke 7 jaar. Voor de meeste mensen is verhuizen iets waar ze trots op zijn. Als je verhuist dan wil je dat aan iedereen die je kent laten weten. Je kunt daarvoor een sms-bom naar je vrienden sturen of een set verhuiskaarten aanvragen bij PostNL.

Maar daarin kun je niet zo goed kwijt hoe trots je op je nieuwe huis bent. En wat is er nu leuker dan jouw verhuisbericht helemaal van jou te laten zijn. Verhuiskaarten online maken en versturen via de post is dan de oplossing!

Jouw verhuiskaarten maken op internet en versturen via de post

Internet is de ideale plek om jouw unieke verhuiskaart te maken. Je hebt hiervoor een aantal websites waarmee je bijvoorbeeld op basis van een foto van jouw nieuwe huis verhuiskaarten kunt maken. Persoonlijker en unieker kan het eigenlijk niet. Voorbeelden van zulke sites zijn Greetz of Kaartwereld. Ook andere aanbieders op deze site bieden deze service aan.

Hoe werkt het maken van verhuiskaarten via internet?

Verhuiskaarten maken en versturen werkt op al deze websites ongeveer hetzelfde. In eerste instantie kies je of je een standaard kaart wilt of een foto-kaart. Kies je voor een foto-kaart dan kies je een foto (of soms mogelijk meerdere foto’s) die je op de kaart wilt gebruiken.

Daarna ga je de kaart vullen met jouw tekst. Je kunt een aansprekende tekst voorop zetten en aan de binnenkant zet je je nieuwe adres. Vergeet vooral niet om iedereen uit te nodigen voor je housewarming party!

Verhuiskaarten maken bij Greetz

verhuiskaarten maken

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail