Bedankt kaarten

Bedankkaarten zijn een manier om waardering en dank te tonen aan degenen die hebben geholpen. Door ze te sturen, laat je zien dat je dankbaarheid nooit ophoudt, in tegenstelling tot sommige mensen die hun kortingen misschien helemaal vergeten nadat ze ze een keer hebben gekregen!

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Wat is het beste moment?

Een bedankkaartje heeft niet één momentje nodig om verstuurd te worden; in feite is er geen beter moment dan wanneer iemand iets aardigs doet. Je kunt deze verzenden wanneer iemand verder gaat dan wat er is gevraagd, zolang er niet te veel maanden tussen zitten. En het blijft ook niet uniek wanneer je deze kaarten vaker verstuurd. Een per jaar is waarschijnlijk al voldoende zijn, want dan lijkt het oprechter dan wanneer het elke twee weken wordt verzonden.

Wat kan ik op een bedankkaartje schrijven?

Bedankt voor je ondersteuning! Je kunt je dankbaarheid op veel verschillende manieren uiten. Een goede bedankkaart moet kort en krachtig zijn, dus het is het beste om je niet te veel te laten meeslepen door de sentimentele factor van deze correspondentie - bewaar dat soort taal voor wanneer iemand iets heel speciaals doet. Dat gezegd hebbende, ik denk dat we allemaal wel eens momenten hebben gehad waarop woorden niet genoeg zijn, dus probeer ze misschien op een schattig briefpapier te schrijven of te kalligraferen? Er lijkt tegenwoordig geen einde te komen aan de online beschikbaarheid, zoek gewoon op "dank u" plus welke zin dan ook die in je opkomt. Hierna krijg je genoeg mogelijkheden om de best passende kaart te vinden

Waarom is het leuker om een ​​kaartje te sturen per post dan via e-mail of social media?

Postkaarten kunnen voor sommige mensen de enige manier zijn, zoals degenen die in afgelegen gebieden wonen zonder toegang tot online forums waar ze voorheen hun gedachten met anderen konden delen. Bijvoorbeeld: het versturen van bedankbriefjes na het ontvangen van cadeautjes kan iemand het gevoel geven dat hij gewaardeerd wordt. Een informele brief typen waarin ze haar waardering uitdrukt voor hoe geweldig ze zich voelt als hij/zij zijn kleinzoon elke dag buiten ziet spelen, brengt berichten dichter bij elkaar door middel van geschreven woorden in plaats van alleen via sms. Brieven per post geven je emoties ruimte en tijd!

Terug