Belevenissen 

Het is altijd leuk om iemand een belevenis te geven als cadeau. Wij hebben zelf twee leuke belevenissen uit gekozen waarvan wij weten dat deze vaak als positief worden ervaren. Hierbij kan de persoon zelf bepalen wanneer de beleving gaat gebeuren en wie er mee gaat. Vaak zit er een lange periode aan vast voordat de cadeaubon verlopen is. Dit geeft dus de tijd en ruimte om het goed te plannen. Het kan op allerlei verschillende gelegenheden, als de beleving maar past bij de persoon die de cadeaubon krijgt. 

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Dagje er tussen uit

Een ontspannen dagje uit, of juist een avontuurlijk uitje?
Vakanties zijn standaard te kort. Een dagje weg is dan een goed alternatief om weer helemaal dat vakantiegevoel te ervaren. Herkent u dit? Dan zult u wel begrijpen dat een dagje uit hét ideale geschenk voor iemand kan zijn.
Verras bijvoorbeeld iemand met een dagje uit naar een pretpark of dierentuin. Is de gelukkige ontvanger avontuurlijk aangelegd? Dan is een luchtballonvaart of rijden in een Ferrari misschien een spannender uitje. Kortom: voor elk persoon een bijpassend cadeau! Voor meer informatie over dagjes uit, een weekend weg of een andere ervaring, klikt u op de betreffende bon om op de website van de aanbieder te komen. Bekijk de mogelijkheden en bepaal zelf het budget, het dagje uit en de keuzevrijheid van de cadeauontvanger.

Hotel overnachting

Kies een droomarrangement en schenk iemand een hotel cadeaubon!
Hoe vaak verlangt u naar vakantie? Waarschijnlijk vaker dan u op vakantie kunt gaan. Een weekendje weg is dan een goed alternatief. U weet waarschijnlijk dat dit dan ook voor iemand een heel speciaal cadeau kan zijn. En een hotel cadeaubon maakt die droom werkelijkheid.
Even ertussenuit in een rustige of juist bruisende omgeving. Dat gunt u toch iedereen? Met een hotel cadeaubon kunt u iemand samen met zijn partner een bijzondere herinnering schenken. Reken maar dat u met een waardebon als deze mensen gelukkig kan maken.
Bekijk via deze pagina de verschillende arrangementen en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden. Voor informatie over de mogelijkheden van de hotel cadeaubon wordt u doorgelinkt naar de website van de aanbieder.

Terug