Cadeaubon met een foto

Een foto op een cadeaubon is een ideaal cadeau voor bijna iedere gelegenheid! Het is vaak ook nog eens een origineel cadeau die door de meeste mensen wel te waarderen valt. Met name als jij in een grote vriendenkring zit of iets dergelijke, is het vinden van steeds iets nieuws best wel lastig. Er zijn namelijk zat gelegenheden waar je dan naartoe moet gaan. Hier hebben wij de oplossing voor. Met deze cadeaubon geef jij een foto op canvas weg waarbij degene die het krijgt, zelf kan kiezen welke foto er op komt te staan. Door dit leg je een keuze bij de persoon en zal jouw cadeau altijd naar wens zijn.

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Verschillende vormen 

Er zijn verschillende formaten tegen verschillende prijsklasse. Hoe groter het formaat, hoe duurder het eigenlijk wordt. Maar een klein formaat blijft ook altijd leuk. Het ligt helemaal aan jouw keuze. Je kunt er ook voor kiezen om deze foto te laten plaatsen op artikelen als een sleutelhanger, mok of puzzel. Mocht je het nog wat leuker maken, het kan tegenwoordig ook op sokken, truien en shirts. Maar dan is het misschien nog leuker om dan een foto van jezelf erop te zetten. Het leuke hieraan is dat je eigenlijk van een foto, veel mogelijkheden hebt om deze foto te presenteren, in plaats van het op te hangen aan de muur of het moet een poster zijn van jezelf die de persoon boven het bed kan hangen. Mocht jij nog een vorm weten, dan kun je alijd zoeken naar deze mogelijkheid, maar je moet wel denken, hoe groter het idee, hoe duurder het gaat worden. Een voorbeeld hiervan is het bestickeren van een auto met een gezicht van een persoon. Heel leuk idee voor een dag, maar daarna moest het er weer van af. Dit kost geld, soms te veel geld wat niet handig is als cadeau zijnde. 

Materialen

Zoals hierboven al vermeld is, wordt er vaak een canvas gebruikt. Dit is ook de meest voorkomende manier, maar hier komt steeds meer verandering in. Tegenwoordig kun jij je foto ook al laten drukken op materialen als glas, hout, aluminium. Hierbij moet je wel opletten dat niet iedere shop dit doet. Een enkeling kan dit maken, maar het wordt daardoor wel een stuk unieker en het varieert met de fotolijstjes. In ieder geval er is keuze zat. 
 

Terug