Cadeaubon voor de geslaagde

Het is altijd feest wanneer iemand slaagt voor zijn of haar diploma. Iedereen denkt natuurlijk aan school. De eerste keer dat jij je middelbare diploma kreeg. Wat een feest was dat zeg. Daarna gaat het verder als je door gaat studeren. Andere kant kan het ook zijn voor andere gelegenheden. Denk hierbij aan het slagen van je rijbewijs of een cursus die je moest doen voor werk of voor een hobby. Er zijn meer vormen van geslaagd zijn en dan moet je weer een cadeau zien te vinden. Hier helpen wij jou graag bij.

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Voor de geslaagde

Het is natuurlijk veel makkelijker om een cadeaubon te geven. Voornamelijk bij jongeren is dit handig. Zij vragen meestal geld, maar dat geeft niet echt een cadeau. Het is mogelijk, maar een cadeau geeft iets meer waardering, omdat het evengoed gezien wordt als een cadeaubon, maar eigenlijk hetzelfde is als geld. Alleen is het geld al in enige vorm besteed. Je kunt vaak zelf bepalen hoeveel de waarde is van de cadeaubon. Bij een geslaagd feest is dit vaak niet zo heel hoog.

Mogelijke cadeaubonnen

Wie de persoon die geslaagd ook is, er is altijd wel een passende cadeaubon te vinden voor deze persoon. Denk hierbij voorbeeld aan de volgende punten.

  1. Sportieve Shop Cadeaubon: Met deze bon kun je bij een groot aantal sportzaken, sportkleding of accessoires kopen. De meeste jongeren sporten ook en is daarom ook een goede keuze. Vaak willen zij ook altijd de nieuwste shirts, zoals bij voetbal. 
  2. Parfum / kleding cadeaubon: Deze doet het vooral goed bij de vrouwen, zij vinden het altijd leuk om een nieuw geurtje of kleding aan te schaffen. Dit kan ook bij de mannen, die vinden dit tegenwoordig ook wel leuk
  3. Podium cadeaubon: Met deze bon kun jij bij feest of festival van grote evenementen korting krijgen.  In Nederland zijn festivals zeer populair en zo een cadeaubon zal het goed doen bij veel jongeren, let hier wel op welke evenementen organisaties erop staan. Het moet natuurlijk wel in de genre liggen van de persoon.  
  4. Shopcadeaubon: er zijn veel cadeaubonnen die geldig zijn voor onder andere webshops zoals bol.com etc. Deze doen het vaak goed bij de mannen, met name als het gaat om een cadeaubon van de Media Markt of van Game Mania. 
Terug