Cadeaubon voor een jubileum

Er bestaat een grote kans dat jijzelf ook een jubileum gaat krijgen, alleen komt het vaker voor bij anderen dan bij jou. Een jubileum kun je krijgen door zoveel jaar te zijn getrouwd of juist dat je al ergens voor een lange tijd bij zit. Denk hierbij aan een vereniging of juist aan werk. Een jubileum kan ook zijn dat de vereniging, werk of stad/dorp al zolang bestaat. Vaak wordt er een bepaalde gratie van een jubileum gevierd. Denk hierbij aan 10 of 12,5, 25, 40, 50 of 100 jaar. Maar wat zijn nou leuke ideeën om te geven met een cadeaubon. Wij zullen je wel wat leuke ideeën geven. 

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Mogelijkheden
  1. Dinerbon: dit is altijd een leuk idee om een dinerbon te geven. Vaak kan dit worden gecombineerd met een overnachting. Vaak zijn er verschillende websites die deze combinatie aanbieden. Het fijne aan zo een bon is dat je een hele lijst aan steden hebt waar je deze diner/slaapbon kunt indienen. Zo kunnen ze zelf kiezen voor een datum en locatie. Vaak worden deze bonnen aangeboden voor twee personen.
  2. Ballonvaart: In eerste instantie zul je denken, waarom zou ik een ballonvaart geven aan iemand anders. Nou vergis je niet, het is immers een zeer populair cadeau. Het is namelijk een cadeau wat vele ouderen leuk vinden om te doen. Daarbij vlieg je in de open lucht over een mooi landschap. Je kunt dus zelfs over je eigen woonplaats vliegen. Zorg wel dat de persoon geen hoogtevrees heeft. 
  3. Rijden in een auto: Je zult nu vast denken, waar heeft hij het over. Het is mogelijk om een cadeaubon te geven en met die cadeaubon kun je voor een keer in een luxere auto rijden. Denk hierbij aan een mooie Ferrari of een mooie Lamborghini. Vaak een droom van de meeste mannen of vrouwen. Maar denk dat de meeste man dit wel een leuke verrassing vind.
  4. In principe maakt het niet uit wat voor cadeaubon je geeft, als de degene die het ontvangt maar gelukkig is. Dit is met een cadeaubon goed te doen. Het enige wat je moet weten is waar zijn interesses liggen of het gene wat hij nog graag wilt doen. Doe dit natuurlijk niet te opvallend vragen, het moet tenslotte een verrassing blijven. 
Terug