Cadeaubon voor zakelijke gelegenheden

Tegenwoordig zie je het steeds meer dat bedrijven of personen die zakelijk met elkaar bezig zijn, na een goede samenwerking elkaar wat geven. Hierdoor is het ook de cadeaubon voor zakelijke gelegenheden ontstaan. Daarnaast zijn dit vaak cadeaubonnen die goed van toepasbaar zijn op consumenten. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden geven.

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Mogelijke opties

Tubes

Een tube is een zeer geschikte vorm van een relatiegift. In de tubes zijn vaak vormen van thee, wijn of olijfolie te vinden. Ze zijn verpakt in een luxe box en zitten met twee verpakt. Het is met name de luxe uitstraling die vaak in de smaak valt. 

  • Thee: hierbij moet je niet denken aan een standaard smaak, maar meer aan bijvoorbeeld een groene thee of aan een rooibos met framboos en vanille. Het zijn vaak wat andere smaken als een standaard aardbei smaak.
  • Wijn: Wijn is altijd een goed geschenk, met name op zakelijk gebied. Hierbij wordt er vaak een keuze gemaakt om een rode wijn toe te voegen en een droge of zoete witte wijn. De voorkeur voor zoet of droog kan aangegeven worden. Het is ook mogelijk om dit weer te variëren met merken. Vaak worden er een x aantal merken gegeven waaruit je kunt kiezen
  • Olijfolie: Bij de olijfolie kan er gekozen worden voor een standaard olijfolie, maar kan ook gekozen worden voor een speciale smaak. Dit  kan bijvoorbeeld een truffel zijn of een met oregano. Het maakt het eten net wat lekkerder. Dus is het een goed geschenk voor mensen die van eten houden. 

Geschenktasjes

Het is vaak ook leuk om een geschenktasje te geven, met daarbij spullen van je eigen bedrijf. Dit zie je vaak tussen het bedrijf en de consument, wanneer ze een open dag hebben. Het zorgt voor een leuke uitstraling en je naamsbekendheid kan zo omhoog gaan, aangezien iedereen een tasje mee naar huis krijgt. In deze tasjes kun je spullen in doen die handig zijn voor de klant, maar ook de naam van het bedrijf bevat. Denk aan een pen of kladblok, een glas etc. 

Bedrijfslogo op de cadeaukaart

Het is ook mogelijk om cadeaukaarten te maken die in teken staat van het bedrijf. Denk hierbij aan kleur en stijl van de kaart. Zo heb je net jouw eigen originele tint ontwikkelt die ook nog eens bij jouw bedrijf past. Je kunt zelf bepalen wat je doet met de kaart. 

Terug