Cadeaubonnen

Het is altijd leuk om mensen te verrassen met een cadeau. Maar je kunt ook iemand verrassen zonder dat je het cadeau al hebt gegeven. Dit doe je aan de hand van een bon. Hierdoor mag degene zelf bepalen wat zijn/haar cadeau gaat worden. Makkelijker kom je er niet vanaf. Kijk hieronder in de blogs over verschillende soorten cadeaubonnen. Hopelijk brengt het jouw op ideeën. Het is daarbij ook mogelijk om een cadeaubon een eigen persoonlijke touch te geven. Meestal kun je de kleur van een cadeaukaart zelf aanpassen en er een leuke tekst bijschrijven. Wij helpen jou daarnaast nog even met het vinden van leuke ideeën. Daarbij wordt je doorverwezen naar een andere webshop waarbij jij de kaart kunt bestellen. Op deze website vind je alleen maar ideeën en informatie. 

Online shoppen 27-07-2021 Tegenwoordig is het online shoppen een stuk sterker geworden. Met name na de corona is dit flink gestegen. Een jaar geleden was het nog 15% van de Nederlanders die per week iets bestelden. Dit per[...] Cadeaubon voor zakelijke gelegenheden 20-07-2021 Tegenwoordig zie je het steeds meer dat bedrijven of personen die zakelijk met elkaar bezig zijn, na een goede samenwerking elkaar wat geven. Hierdoor is het ook de cadeaubon voor zakelijke gelege[...] Cadeaubon met een foto 13-07-2021 Een foto op een cadeaubon is een ideaal cadeau voor bijna iedere gelegenheid! Het is vaak ook nog eens een origineel cadeau die door de meeste mensen wel te waarderen valt. Met name als jij in een[...] Cadeaubon voor de geslaagde 06-07-2021 Het is altijd feest wanneer iemand slaagt voor zijn of haar diploma. Iedereen denkt natuurlijk aan school. De eerste keer dat jij je middelbare diploma kreeg. Wat een feest was dat zeg. Daarna gaa[...] Belevenis cadeaubon 29-06-2021 Het is altijd leuk om iemand een belevenis te geven als cadeau. Wij hebben zelf twee leuke belevenissen uit gekozen waarvan wij weten dat deze vaak als positief worden ervaren. Hierbij kan de pers[...] Cadeaubon voor een jubileum 22-06-2021 Er bestaat een grote kans dat jijzelf ook een jubileum gaat krijgen, alleen komt het vaker voor bij anderen dan bij jou. Een jubileum kun je krijgen door zoveel jaar te zijn getrouwd of juist dat [...] Cadeaubon voor de verjaardag 15-06-2021 Wanneer iemand jarig is wil je deze natuurlijk verrassen. Hiervoor zijn een hele hoop ideeën, maar welke is nu goed. Dat is altijd de hoofdvraag van dat moment. Je moet immers iets geven dat [...]

De beste optie als cadeau?

een cadeaubon is misschien wel de beste optie om te overwegen als je op zoek bent naar een uniek cadeau. Het geeft ontvangers veel keuzes en stelt hen in staat om precies te kiezen wat ze willen. Als je niet zeker weet wat iemand zou willen, koop dan een cadeaubon die hij of zij kan inwisselen bij verschillende winkels - of zelfs online. Een cadeaubon of voucher geven is ook heel eenvoudig en wordt altijd gewaardeerd.