Geboortekaartjes

Om een geboortekaartje te maken kies je allereerst het thema of het ontwerp van het kaartje. Daarvoor maakt het natuurlijk verschil of het een jongetje of een meisje betreft, maar er zijn ook unisex kaartjes te vinden. Op het geboortekaartje is ruimte voor een tekst. Bijvoorbeeld voor een gedicht of een wens aan het kindje. Daarnaast is er plaats voor het vermelden van de geboortedatum, het gewicht en de lengte, de namen van je zoon of dochter, je adres en de tijden waarop je bezoek kunt en wilt ontvangen.

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Maak de kaart unieker

Het leukste is om er een leuke foto bij te doen, hoe gekker hoe beter zou ikzelf zeggen, met een leuke boodschap maakt dat het namelijk helemaal af. Het moet tenslotte een groot feest zijn. Er komt een nieuw wondertje op de wereld en dat mag natuurlijk iedereen weten, het is tenslotte jouw eigen gemaakte wonder. 

Een geboortekaartje wordt verstuurd bij een heel belangrijke en bijzondere gebeurtenis in jouw gezin. Daarom is het prettig dat je een geboortekaartje geheel naar je eigen wensen kunt ontwerpen en kunt invullen. Zo stel je je omgeving in stijl op de hoogte van de geboorte van je kind!

Kaarten maken

Er zijn zoveel momenten in een jaar waarop je je familie of vrienden iets wilt laten weten. Je wilt hen bijvoorbeeld succes wensen, laten weten dat je aan hen denkt of een belangrijke gebeurtenis mededelen. Een verjaardagskaart is zo verstuurd en visitekaartjes, wenskaarten, uitnodigingen, trouwkaarten en kerstkaarten maakt je in een handomdraai. Maar hoe zit dat met geboortekaartjes maken om de komst van een zoon of dochter bekend te maken?

Het is gemakkelijk en eenvoudig om online je kaarten te ontwerpen, te laten drukken of zelfs te versturen. Een visitekaartje voor je bedrijf is zo klaar en voor elke levensgebeurtenis of feestdag bestaat een passende kaart. Of dat nu een huwelijk, een verjaardag, de kerstperiode of een afstudeerborrel is. Als je een nieuw gezinslid gekregen heeft, wil je zijn of haar komst natuurlijk snel aan je vrienden en familie laten weten. Gelukkig is het eenvoudig om een kaartje te laten maken!

Terug