Wat maakt de cadeau's uniek en bijzonder?

Door stevig vast te houden aan een doel en uitgangspunt: een selectie van de meest originele cadeau's. Origineel van uitvoering of opzet voor een bepaalde gelegenheid. Ik weet dat meerdere websites dit verkondigen maar vaak bieden ze ook heel wat kado's en gadgets aan die je overal kan vinden!

Op de website probeer ik de echte unieke exemplaren er uit te halen. Vandaar dat je ze ook vaak maar op één plaats kan bestellen. Het zijn stuk voor stuk kado's die tonen dat je de ander belangrijk genoeg vond, om je tijd in een persoonlijke verrassing te steken. Of het nu om een verjaardag, een huwelijk, een geboorte of een ander feest gaat.... 

Hoe koop ik de cadeau's ?

Bij elke beschrijving is er een link voorzien naar de internet-winkel waar je het voorgestelde product kan aankopen.
De meeste webshops bevinden zich in België en Nederland. Voor de Nederlandse webshops heb ik steeds vooraf gecontroleerd of ze in België leveren. Dus daar hoeft u zich al vast geen zorgen over te maken daar deze informatie vaak moeilijk terug te vinden is op hun website. Staat het hier gepresenteerd, dan kun je het vanuit België bestellen!

Op de hoogte blijven van nieuwe originele cadeau's?

Wil je weten wanneer er nieuwigheden verschijnen op mijn website of op de markt? Heb je graag extra tips voor leuke cadeautjes? Moederdag, vaderdag of Valentijn nooit meer vergeten...... ? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Bovendien wordt je ook op de hoogte gehouden van speciale voordeelacties en gratis producten als deze zich voordoen!
Meer info over de nieuwsbrief en de mogelijkheid om in te schrijven, vind je hier.