Liefdesbrief

Een liefdesbrief is iets heel persoonlijks. Als jij het type persoon bent dat graag brieven schrijft, dan laat dit artikel zien hoe schrijven in de derde persoon je woorden romantischer en boeiender dan ooit kan maken!

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Vraag je jezelf wel eens af...

"Moet ik een liefdesbrief schrijven?" Ja!! Doe waar JIJ je het meest comfortabel bij voelt. Als je de perfecte kaart al hebt gevonden, pak dan een pen en bereid je voor om verder te gaan dan alleen je naam ondertekenen. Maak het idealiter persoonlijk met een die recht uit het hart komt; specifiek over voor wie dit cadeau is - ze verdienen alleen liefde in ruil! Je zult het op hun gezicht kunnen zien zodra je leest wat er met de hand is geschreven in plaats van digitaal in te voeren, dus zorg ervoor dat het zinvol is, wat ook alles voor hen betekent.

Meer dan romantisch

Vraag je je af hoe je op een meer romantische manier "Ik hou van jou" kunt zeggen? Overweeg wat voor soort relatie je hebt en hoe je partner zich hierdoor voelt. Waarom probeer je niet na te denken over het soort relatie waarin je zit en hoe ze je laten voelen. Zeg misschien iets romantisch als 'Ik vind het heerlijk om je partner te zijn! We zijn ook beste vrienden" of zelfs creatiever "Je maakt me compleet zoals geen ander dat ooit zou kunnen."

Per post versturen of…?

Dit is een vraag voor het hart. Ik weet niet zeker of het juist is om deze persoonlijk of per post te verzenden, maar hoe dan ook, je moet overwegen wat voor soort relatie we met elkaar hebben voordat je beslist hoe je je gevoelens het beste kunt tonen
Moet ik een liefdeskaart sturen? Je moet nadenken over de persoon, hun interesses en wat voor soort bericht je wilt dat ze ontvangen. Liefde is een sterk woord. Ik denk niet dat je iemand gewoon liefde kunt sturen zonder na te denken over wie ze zijn en hun interesses in het leven, wat voor soort boodschap zou het beste voor hen werken?
Een kaart lijkt misschien een gemakkelijke manier om je waardering te tonen, maar er is meer nodig dan woorden op papier - je hebt daden nodig! 

Terug