Online shoppen

Tegenwoordig is het online shoppen een stuk sterker geworden. Met name na de corona is dit flink gestegen. Een jaar geleden was het nog 15% van de Nederlanders die per week iets bestelden. Dit percentage is gestegen naar 24%. Hierdoor kun je zien dat het online shoppen steeds meer gedaan wordt door de consumenten. Dit is meteen een mooi moment om hier over na te denken. Het is namelijk mogelijk om bij iedere webshop een kortingscode in te voeren. 

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Korting voor de webshop

Door een kortingscode te geven aan een persoon, geef je die persoon een bedrag aan korting. Dit kan een percentage zijn van de aankoop, maar vaak is het een bedrag. Deze kortingscodes zijn op verschillende manieren te verkrijgen:

  • Via de eigen winkel: Dit kan een fysieke winkel zijn maar ook via de online winkel. Bij een fysieke winkel hoef je maar naar de kassa te lopen en te vragen om een cadeaukaart. Op een website is het net zo makkelijk. Er staat vaak een kopje met cadeaukaarten of gift. Als je hierop klikt heb je een bepaalde keuze qua bedrag. Als je een van deze cadeaubonnen haalt, dan kan de persoon deze later inwisselen bij het desbetreffende bedrijf. 
  • De keuzecadeaubon: Het is tegenwoordig ook mogelijk om een keuzecadeaubon aan te schaffen. Dit is ideaal voor de online webshop. Je kunt ze vaak halen online of bij een VVV of Primera. Hier staan meestal grote bedrijven op als Media Markt, Bol.com etc. Het is een ideale manier als jezelf niet weet wat de persoon wilt of voor jezelf natuurlijk ook. Hierbij krijg je vaak een kortingscode en  een barcode. Hierdoor kun je zelf bepalen of je die via de online webshop indient of via de fysieke winkel. Het is wel maar een keer geldig dan natuurlijk.

Online boekenshop

Waarbij iedereen vroeger naar de bibliotheek ging om een boek te bestellen, is het tegenwoordig net zo makkelijk om dit online te doen. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om een boek zo te kopen, maar ook om het te kopen voor een E-reader. Dan hoef je het boek maar te downloaden en dan heb je het boek. Veel mensen maken hier tegenwoordig gebruik van. Het is daarom ook leuk om een boekencadeaubon te geven. Hiermee kun je vaak een gratis boek selecteren. Dit kan dan voor de e- reader of hardcopy. Een ideaal geschenk voor oudere mensen. Die lezen vaak nog het meest. 

Terug