Verjaardagskaart: hoe doe ik dit?

Wat is de beste manier om een ​​verjaardagskaartje te sturen? Post het naar hen, of geef het met de hand af? Hoe zit het met het verzenden van een elektronische kaart? Al deze opties zijn geweldig, en zorgen ervoor dat de betreffende de leukste kaart voor de verjaardag krijgt. We geven een indzicht in de leukste verjaardagskaarten. Het zal iets unieks en gepersonaliseerd zijn voor jouw geliefde, kennis of voor wie dan ook. Maar hoe zorg je er nu voor dat de kaart iets unieks én persoonlijks met zich meebrengt? Wij vertellen je er graag meer over.

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Zorg voor  een handgeschreven notitie 

Waarom moeten we handgeschreven notities meesturen met onze verjaardagskaarten? Een persoonlijk tintje wordt altijd gewaardeerd, en er is iets aan het handschrift waardoor mensen zich dichter bij je voelen. Het kan je helpen te vertellen hoeveel tijd of zorg je hebt besteed aan het maken van hun verjaardagskaart. Bovendien zijn ze gewoon zo leuk - ook om persoonlijk door te lezen - niet alleen voor degenen op je lijst die elke week brieven krijgen van vrienden op school met de vraag wat er vandaag tijdens de vrije periode is gebeurd 

Een verjaardagskaart speciaal gemaakt

Elke verjaardag is speciaal, maar hoe zit het met de verjaardagen waar je alles voor wilt doen? Verjaardagen zoals het eerste jaar van je neefje met zijn vrienden of de tijd dat een kind volwassen wordt. Voor deze mijlpalen in het leven kunnen we kaarten bestellen van geboortekaartjes tot en met felicitaties op de afstudeerdag!
Een perfect cadeau-idee zou iets speciaals hebben ontworpen, zodat het zinvol is zonder dat de tweedeprijswinnaars denken dat ze ook iets moeten doen, omdat er geen vaste regels zijn bij het vieren van iemands prestatie, behalve ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zich ook welkom voelen in deze viering - behandeld omdat hun harde werk erkenning verdient na zo'n toewijding."

Wat schrijf je op de kaart?

Naast iemand willen feliciteren, kun je de verjaardagswens ook een persoonlijke draai geven. Denk aan een ervaring of grap die alleen iets speciaals betekent tussen twee verliefde mensen? Als je niet bang bent om te papperig te zijn met je wensen voor hen - of als ze gewoon zo'n geweldige tijd hebben om het te vieren!

Terug