Voor hem & haar

In deze blog gaan we het hebben wat je kan geven als cadeaubon voor een jongen of meisje. Denk hierbij aan je partner of je beste vriend/in. Hieronder geven we je twee tips, die voornamelijk goed doen bij de vrouwen. Voor de mannen is de eerste wat geschikter, maar er zijn mannen die de tweede tip ook leuk vinden. Maar een cadeaubon van de plaatselijke slijterij is meestal altijd prima. 

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Uit eten

Een dinerbon is ongetwijfeld het perfecte cadeau als je iemand een speciale culinaire belevenis gunt. Reken maar dat het een diner wordt om van te genieten. Wie houdt er immers niet van uit eten gaan in een restaurant naar keuze?
Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden. In plaats van iemand uit eten laten gaan kun je natuurlijk ook kiezen voor een andere uitzonderlijke lekkernij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxueuze aan huis geleverde high tea voor twee personen? Dit kan natuurlijk ook een high wijn zijn of voor de mannen een high bier (speciaalbier is toegestaan)! 
Voel je toch meer voor een andere culinaire belevenis, dan kun je natuurlijk ook iemand wijn laten proeven. Voor de mannen zou kun je ook voor wijn gaan, maar raad ik een speciaalbier arrangement aan. Vaak krijg je net als bij een wijnproeverij verschillende soorten dranken. Gegarandeerd dat je succes boekt! Bekijk gerust de restaurantbonnen voor uit eten gaan of andere culinaire gebeurtenissen uit de categorie Eten en Drinken.

Beauty

Top cadeautip : een verwendagje in de sauna of een schoonheidssalon
Of het nu Valentijn is of Moederdag: een verwendag in de sauna of een schoonheidssalon gaat er bij veel vrouwen (en zelfs mannen) altijd wel in!
Laat iemand genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling of een dagje thermen.
Toch liever een cadeau dat langer mee gaat dan een beauty arrangement bij een schoonheidssalon? Dan is een cadeaubon voor een lekker geurtje ook een goed alternatief. En wat dacht u van een exclusief bezoekje bij een nagelstudio? Wonderlijke laknagels vinden veel dames aantrekkelijk.
Als je benieuwd bent naar de andere mogelijkheden binnen de categorie ‘Beauty’ kunt u klikken op de betreffende cadeaubon om op de website van de aanbieder te komen. Kies een dagje sauna, een relaxbon voor meer keuzemogelijkheden of voor een schoonheidssalon.

Terug