Zwangerschapskaart

Je denkt misschien, waarom zou ik een zwangerschapskaart sturen? Nou, het is niet alleen voor de lol. Het gebruik dateert van eeuwen geleden toen mensen deze kleine briefjes gebruikten om vrienden en familieleden te feliciteren met hun aanstaande kind(eren). Deze berichten hadden verschillende doelen - sommigen wilden felicitaties, terwijl anderen aanmoediging of advies gaven over hoe kinderen in de huidige samenleving het beste opvoeden!

ditverzinjeniet-kaartversturenperpost
Moet ik een kaart sturen?

Vraag je zich af of je de zwangerschapskaart moet opsturen? Ik dacht dat je het nooit zou vragen! Een kaartje sturen kan iemands dag echt opfleuren en laten zien hoeveel we om je geven.

Veel mensen vinden het leuk om kaarten van hun vrienden of familie te krijgen - het is altijd leuk om iets per post te ontvangen, of het nu een e-mail is met goed nieuws voor een van ons of gewoon een time-out nemen tijdens de week - om degenen te onthouden die 'zijn' t zo dichtbij door ze bloemen te geven zoals ze deden toen ik klein was !!!

Wat moet ik op de kaart schrijven?

Met zoveel opties voor babyshowerkaarten, is er geen perfecte manier om je wensen te versturen. Je kunt kiezen tussen eenvoudige felicitaties of je wilt misschien een introspectief bericht opnemen over hoe het was om op een bepaald moment in je leven ouder te zijn - wat het beste past!

Wat niet te schrijven: Wat je niet zegt, is net zo belangrijk om te overwegen bij het ontwerpen van babyshower kaarten. Aanstaande ouders lezen ze vaak hardop voor, dus het is het beste om geen berichten op te nemen waardoor ze zich zouden kunnen schamen of ongemakkelijk zouden kunnen voelen.


Adviezen geven op een zwangerschapskaart? 

De populariteit van babyshowers groeit gestaag en steeds meer mensen organiseren deze evenementen. Een manier om een persoonlijk tintje toe te voegen, is door advies op een kaart te zetten voor de aanstaande moeder in spe tijdens haar babyshower! Wie heeft er niet iets nuttigs gewild in zo'n spannende tijd? Dus waarom zou je dit attente cadeau niet in handen krijgen van vrienden of familieleden die genoeg geven om wat er daarna in hun leven gebeurt - zelfs als het alleen maar wordt verteld dat ze op een dag geweldige ouders zullen worden

Maar is dit altijd zo? Hoewel babyshower gasten soms aanmoedigen om ouderschapstips op de kaarten te delen tijdens het evenement, kun je twijfelen over het al dan niet opnemen van woorden van wijsheid in babyborrels. Als je zelf een ouder bent, kan je instinct zeggen dat je anderen moet vertellen wat jouw heeft geholpen en/of belemmerd bij jouw kinderen, maar veel etiquette-experts zeggen dat dit absoluut nooit gepast is!

Terug