Neem contact op

Wil jij graag je een kaart versturen met de post, maar heb je toch nog enkele twijfels en/of vragen hierover? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons doel is namelijk om jou te voorzien van de nodige informatie en om je te insipireren om net zoals van ouds, een kaart te sturen. Heb je toch nog vragen voor ons of heb je een idee voor de website, dan horen wij dit uiteraard graag van je!

Eventuele samenwerking realiseren

Ben jij zelf thuis in de online landschappen en heb je een idee voor een eventuele samenwerking? Wij van Kaartversturenperpost.nl staan altijd open voor een samenwerking met relevante organisaties. Wil je meer informatie hierover opvragen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Vormen van samenwerking

Belangrijk om te weten is dat we enkel samenwerkingen aangaan met organisaties die daadwerkelijk relevant zijn aan ons onderwerp. Is dit het geval? Dan kunnen wij elkaar helpen door middel van: een gastblog, het plaatsen van banner advertentie materiaal, het plaatsen van affiliate linkjes en ga zo nog maar even door. Interesse? Neem dan contact op!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...