Over ons

Kaartversturenperpost.nl is ontstaan vanuit een gedachte dat een wens gestuurd aan een geliefde, een kadootje moet zijn. Regelmatig kwamen wij tot de conclusie dat een kaartje versturen via internet niet het gewenste en beoogde resultaat had.

Dat moest anders kunnen: niet een gedrukt stuk papier in een enveloppe. Maar een klein kadootje: een goed ontwerp, een mooie kaart, mooie kleuren, goed afgewerkt (glans laminaat), en netjes op tijd bezorgd. En natuurlijk tegen een reëele prijs. Alle kaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpersen die voor de hoogste kwaliteit zorgen.

Kernwaarden

Wij hebben voor onszelf een aantal kernwaarden opgesteld, waaraan wij ons willen vastleggen:

  • Positieve gevoelens
  • Positieve service
  • Positieve ontwerpen
  • Positieve kwaliteit
  • Positieve bereikbaarheid

Naast een verantwoordelijkheid naar onze klanten en onze personeelsleden, hebben wij ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vandaar dat wij hebben gekozen om een gedeelte van onze omzet aan goede doelen te schenken.
Heb je vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Ook andere reacties ontvangen we natuurlijk graag. Ook wij willen graag leren van onze fouten, dus ook uw klachten zijn meer dan welkom bij ons.